Faktor50

Al meer dan 10 jaar verzorgen wij online en offline drukwerk. Als Faktor50 zijn wij voortgekomen uit Studio17 Arnhem en Studio17 Amsterdam. Hier verzorgen wij al vele jaren alle soorten offset- en digitaal drukwerk. Een vertrouwd adres door heel Nederland. Snelle levertijden, prettige communicatie en voordelige prijzen zijn al deze jaren ons handelsmerk. Onze kwaliteit kunnen wij borgen door onze eigen drukkerij in Arnhem. Een klanttevredenheid van 9.2 geeft onze service en betrokkenheid weer.

Wij hebben er nu voor gekozen om eens terug te gaan naar onze basis en hebben onszelf de vraag gesteld: “Waar kom je ’s morgensvroeg je bed voor uit?” In ons geval was dit heel duidelijk PRINT! Dit antwoord gaf ons veel stof tot nadenken en wij besloten eens kritisch naar onszelf te kijken. Hierop hebben wij besloten dat Faktor50 een verandering moest doormaken, een verandering die onze passie weergeeft.

PRINTIS is het geworden. Een nieuwe naam, een nieuwe website en veel nieuwe producten en materiaalsoorten. Snel geleverd en in de hoogste kwaliteit gedrukt op onze HP Indigo drukpersen. Neem eens een kijkje op onze website en laat ons weten wat je ervan vindt!

PS. Nieuwsgierig waar Studio17 is gebleven? Check https://www.printis.nl/studio-17