1Kies Eindformaat
90 x 279 mm
2Kies Materiaal
HV mc glansFinesse gloss
HV mc matFinesse premium
Houtvrij offset cremeBiotop
Houtvrij offsetGenyous
Sulfaatkarton 2-zijdigMulticard
4Kies Bedrukking
4/4Dubbelzijdig full color
4/0Enkelzijdig full color
1/1Dubbelzijdig zwart
1/0Enkelzijdig zwart
6Kies AfwerkingMeerdere opties mogelijk
Contourstans
7Kies Extra optiesMeerdere opties mogelijk
3 bewijsexemplarenNaar factuuradres(+€ 4,98)
9Kies oplage

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: donderdag 28 september *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
10Kies levertijd

Ons drukproces

Met onze 20 jaar ervaring bieden wij de besteservice/kwaliteit in drukwerk en dit durven wij te beloven. Dit proces begintmet de juiste mensen met passie voor print. Onze accountmanagers hebbengemiddeld meer dan 15 jaar grafische ervaring en geen vraag is hierbij teveel.In het bestelproces kan je ook kiezen voor het personaliseren van deurhangers. Een gepersonaliseerde deurhanger biedt een 35% betere respons op je promotie dan de standaard versie. Je kunt je deurhanger hierdoor gebruiken als prijskaart en de prijzen, in excel aanleveren waardoor je complete prijskaarten kunt gaan gebruiken. Weten hoe aan te leveren, kijk op de aanleverspecificatie-pagina of neem uiteraard contact met ons op.

Voor het drukken van deurhangers maken wijgebruik van HP Indigo drukpersen, vele malen onderscheiden voor de hoogstekwaliteit afdrukken. Deze druktechniek maakt gebruik van vloeibare inkten welkedirect droog uit de machine komt. Witte inkt en fluorescerende inkten zijn mogelijkheden om je deurhangers eruit te laten springen. Hierdoor kunnen wij snel en heel efficient drukkenen afwerken. Directe levering is hierdoor mogelijk en allemaal in onze eigendrukkerij.

Afwerking

Je deurhangers drukken met speciale afwerkingen isnatuurlijk ook mogelijk. Een mat- of glanslaminaat maakt je producthelemaal af en beschermt ook nog een extra tegen beschadiging. Hierna worden de deurhangers door middel van onze geautomatiseerde workflow, verwerkt op onze Zund-machines. Deze machines verwerken de deurhangers door middel van een speciale contoursnede en snijden je deurhanger in zijn karakteristieke vorm.

En zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail,chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook“gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!