1 Keuze: 90 x 279 mm
90 x 279 mm
2 Keuze: HV mc glans (Finesse gloss)
HV mc glansFinesse gloss
HV mc matFinesse premium
Houtvrij offset cremeBiotop
Houtvrij offsetGenyous
Sulfaatkarton 2-zijdigMulticard
4 Keuze: 4/4 (Dubbelzijdig full color)
4/4Dubbelzijdig full color
4/0Enkelzijdig full color
1/1Dubbelzijdig zwart
1/0Enkelzijdig zwart
6 Keuze: Contourstans Meerdere opties mogelijk
Contourstans
7 Keuze: Geen Meerdere opties mogelijk
3 bewijsexemplarenNaar factuuradres(+€ 4,98)
9 Keuze: 100 stuks (digitaal gedrukt)

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: donderdag 27 juni *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
10 Keuze: donderdag 27 juni (Gratis geleverd)
* Prijzen zijn excl. btw en de uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor de aangegeven deadline zijn aangeleverd.

Ons drukproces

Met onze 20 jaar ervaring bieden wij de beste service/kwaliteit in drukwerk en dit durven wij te beloven. Dit proces begint met de juiste mensen met passie voor print. Onze accountmanagers hebben gemiddeld meer dan 15 jaar grafische ervaring en geen vraag is hierbij teveel. In het bestelproces kan je ook kiezen voor het personaliseren van deurhangers. Een gepersonaliseerde deurhanger biedt een 35% betere respons op je promotie dan de standaard versie. Je kunt je deurhanger hierdoor gebruiken als prijskaart en de prijzen, in excel aanleveren waardoor je complete prijskaarten kunt gaan gebruiken. Weten hoe aan te leveren, kijk op de aanleverspecificatie-pagina of neem uiteraard contact met ons op.

Voor het drukken van deurhangers maken wij gebruik van HP Indigo drukpersen, vele malen onderscheiden voor de hoogste kwaliteit afdrukken. Deze druktechniek maakt gebruik van vloeibare inkten welke direct droog uit de machine komt. Witte inkt en fluorescerende inkten zijn mogelijkheden om je deurhangers eruit te laten springen. Hierdoor kunnen wij snel en heel efficient drukken en afwerken. Directe levering is hierdoor mogelijk en allemaal in onze eigen drukkerij.

Afwerking

Je deurhangers drukken met speciale afwerkingen is natuurlijk ook mogelijk. Een mat- of glanslaminaat maakt je product helemaal af en beschermt ook nog een extra tegen beschadiging. Hierna worden de deurhangers door middel van onze geautomatiseerde workflow, verwerkt op onze Zund-machines. Deze machines verwerken de deurhangers door middel van een speciale contoursnede en snijden je deurhanger in zijn karakteristieke vorm.

En zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail, chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook “gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!