1 Kies Eindformaat
A3 : 297 x 420 mm
A4 : 210 x 297 mm
A5 : 148 x 210 mm
Vierkant : 210 x 210 mm
A3 : 297 x 420 mm: staand 4 pagina's
A4 : 210 x 297 mm: staand 4 pagina'stip
A5 : 148 x 210 mm: staand 4 pagina's
Vierkant : 210 x 210 mm 4 pagina's
A4 : 297 x 210 mm: liggend 4 pagina's
2 Kies Materiaal
HV mc glansFinesse gloss
HV mc matFinesse premium
Natuurkarton witDigigold Icewhite
Houtvrij offset cremeBiotop
Sulfaatkarton 2-zijdigMulticardpopulair
Recycled FSCRebello
Natural 100% gerecycledPaperwise
Synaps water & scheurvast
4 Kies Bedrukking
4/4Dubbelzijdig full colormeest gekozen
4/0Enkelzijdig full color
1/1Dubbelzijdig zwart
1/0Enkelzijdig zwart
6 Kies Afwerking Meerdere opties mogelijk
Schoonsnijden
Rillen en 1 slag vouwen
7 Kies Extra opties Meerdere opties mogelijk
3 bewijsexemplarenNaar factuuradres(+€ 4,98)
8 Kies oplage

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: vrijdag 24 mei *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
9 Kies levertijd

Menukaarten drukken

Wil je indruk maken op joe klanten met een professionele uitstraling van je menukaart? Bij Printis.nl helpen we jou met een menukaart drukken van topkwaliteit. Wij begrijpen dat jouw menu één van de eerste indrukken is die je maakt op je gasten, daarom bieden wij hoogwaardig horecadrukwerk om het aanbod van jouw horecagelegenheid op de best mogelijke manier te presenteren. Ontdek de mogelijkheden van menukaarten drukken bij Printis.nl en laat zowel je gerechten als je klanten stralen.

Menukaarten laten drukken

Geef je restaurant of horecagelegenheid een professionele uitstraling door je menukaarten te laten drukken bij Printis.nl. Met onze expertise en hoogwaardige drukkwaliteit zorgen wij er niet alleen voor dat jouw menu de aandacht verdient maar ook lang meegaat.

Menukaarten horeca, op maat gemaakt

Bij Printis.nl begrijpen we dat elke horecagelegenheid uniek is. Daarom bieden wij menukaarten op maat, perfect afgestemd op de stijl en sfeer van jouw restaurant. Via onze ontwerptool kies je zelf je gewenste formaat, materiaal, afwerking en oplage.

Ook stuur je gemakkelijk je eigen ontwerpeisen in via een pdf-bestand. Onze experts zullen deze controleren en omzetten naar een hoogwaardige menukaart die perfect aansluit op de huisstijl van jouw restaurant of eethuis.

Menukaarten bestellen met logo

Bij Printis.nl laat je gemakkelijk menukaarten drukken met jouw bedrijfslogo. Zo laat je een blijvende indruk achter bij klanten en versterk je op een positieve manier de merkidentiteit van jouw horecaonderneming.

Onze hoogwaardige afdrukkwaliteit zorgt ervoor dat je logo scherp en professioneel op de menukaarten wordt weergegeven. Bovendien kun je kiezen uit verschillende formaten en papiersoorten om je eigen unieke en herkenbare uitstraling te creëren.

Menukaart maken via Printis.nl

Wil je zelf de controle hebben over het ontwerp van je menukaarten? Bij Printis.nl maak je eenvoudig en snel je eigen menukaart online.Met onze gebruiksvriendelijke tool ontwerp je gemakkelijk de ideale menukaart. Zo kies je zelf het formaat, het materiaal, de uitstraling en de afwerking.

Via een pdf-bestand stuur je ons vervolgens jouw unieke ontwerp. Dit bestand wordt gecontroleerd door onze experts en wordt vervolgens gedrukt in onze eigen drukkerij. Zo geniet je van de beste kwaliteit met een snelle levering.