1 Keuze: EA5 (220x156mm)
EA5/6 (220x110mm)
EA5 (220x156mm)
C5 (229x162mm)
C4 (229x324mm)
2 Keuze: Bankpost wit
Bankpost wit
3 Keuze: 90 gr/m2
4 Keuze: Zonder venster en met striplock
Met venster links en striplock
Met venster rechts en striplock
5 Keuze: 4/0 (Enkelzijdig full color)
4/0Enkelzijdig full color
1/0Enkelzijdig zwart
6 Keuze: Handzaam in dozen Meerdere opties mogelijk
8 Keuze: 100 stuks (digitaal gedrukt)

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: vrijdag 26 juli *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
9 Keuze: vrijdag 26 juli (Gratis geleverd)

Enveloppen drukken bij Printis

Printis staat voor de kwaliteit van je drukwerk. Geen drukvel verlaat ons pand zonder dat wij volledig zeker zijn van de optimale kwaliteit drukwerk. En uiteraard gedrukt op onze eigen drukpersen in Arnhem. Niet voor niets zijn wij dé starter in de wereld van het online drukwerk, Onze service, onze mensen en onze voordelige prijs hebben ons gebracht tot waar wij nu staan; een betrouwbare en servicegerichte online én offline grafische onderneming!

Onze productie

Bij Printis drukken wij je drukwerk op digitale HP Indigo drukpersen. Deze keuze hebben wij gemaakt omdat deze drukpersen de optimale drukkwaliteit leveren en je als klant op deze manier zeker bent van topkwaliteit drukwerk. Volledig in eigen huis gedrukt, zonder tussenkomst van derden, weten wij op deze manier als één van de weinige drukkerijen in de markt onze kwaliteit consistent te houden. Vooral voor kleine oplages drukwerk is dit een ideale oplossing. Lage opstartkosten zorgen ervoor dat onze prijzen zeer concurrerend zijn. Hiermee zorgen wij ervoor dat wij de perfect enveloppen drukken voor je huisstijl.

Extra opties en afwerkingsmogelijkheden

Enveloppen drukken is voor ons dagelijks gesneden koek. Maar ook de diverse afwerkingen zijn van belang om mooi en passend drukwerk voor je te verzorgen. Zo kan je je briefpapier voorzien van ronde hoeken of een boorgat. Ook is het mogelijk je briefpapier te voorzien van een gepersonaliseerde tekst. en/of NAW gegevens. Lever ons de opgemaakte bestanden als pdf plus een Word-bestand en/of een Excel bestand. Wij voegen dit voor je samen en je direct mail is gereed voor verzending.

Meer informatie nodig?

Heb je vragen over het drukken van briefpapier of heb je specifieke wensen, neem dan contact met ons op en we helpen je graag.