2 Kies Eindformaat
A4 : 210 x 297 mm
A5 : 148 x 210 mm
A6 : 105 x 148 mm
Vierkant : 210 x 210 mm
Vierkant : 148 x 148 mm
3 Kies Materiaal
HV mc glansFinesse gloss
HV mc matFinesse premium
Houtvrij offsetGenyous
Houtvrij offset cremeBiotop
Recycled FSCRebello
5 Kies Bedrukking
4/4Dubbelzijdig full color
1/1Dubbelzijdig zwart
6 Kies Materiaal (omslag)
HV mc glansMaxi gloss
HV mc matMaxi Satin
Houtvrij offsetGenyous
Houtvrij offset cremeBiotop
Recycled FSCRebello
8 Kies Bedrukking (omslag)
4/4Dubbelzijdig full colour
4/0Enkelzijdig full colour
1/1Dubbelzijdig zwart
1/0Enkelzijdig zwart
9 Kies Uitstraling (omslag)
Omslag eenzijdig matlaminaat
Omslag eenzijdig glanslaminaat
Omslag eenzijdig krasvast matlaminaat
10 Kies Afwerking Meerdere opties mogelijk
Geniet gebrocheerd
11 Kies Extra opties Meerdere opties mogelijk
3 bewijsexemplarenNaar factuuradres(+€ 4,98)
12 Kies oplage

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: donderdag 18 april *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
13 Kies levertijd

Brochures geniet drukken

Brochures geniet drukken is perfect voor bijvoorbeeld bedrijfspresentaties, productcatalogi of evenementenprogramma's. Onze geniete brochures als drukservice, biedt een goede balans tussen kwaliteit, uitstraling en betaalbaarheid. Bij Printis maken we gebruik van hoogwaardig papier en levendige inkten, hierdoor garanderen we duurzame geniete brochures met een professionele uitstraling.

Wij geloven in maatwerk. Je kunt kiezen uit verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingsopties om ervoor te zorgen dat je brochures perfect aansluiten bij je evenement, project of presentatie. Wij bieden zowel kleine oplages als grotere aantallen.

Brochures laten drukken door Printis

Brochures drukken is een specialiteit waar we bij Printis trots op zijn. Wij begrijpen het belang van kwaliteit en uitstraling en verzekeren dat onze hoogwaardige brochures je boodschap goed zullen overbrengen. Met onze geavanceerde druktechnologiën en aandacht voor detail, zorgen we ervoor dat je brochures niet alleen indruk maken, maar ook lang meegaan.

Onze service voor het drukken van geniete brochures biedt je niet alleen hoogwaardige afdrukken, maar ook flexibiliteit en keuzemogelijkheden. Of je nu een kleurrijk ontwerp of een strakke zakelijke uitstraling wilt, wij hebben de expertise om je visie tot leven te brengen. Bovendien ben je geheel vrij in het ontwerpen en vormgeven van je brochure(s). Via onze tool stel je gemakkelijk je ideale geniete brochure samen.

Waarom Printis.nl

  • vanaf 1 exemplaar gedrukt
  • grote variatie aan papiersoorten
  • de hoogste kwaliteit gedrukt op HP Indigo drukpersen
  • variabele afwerkingen
  • volledig eigen productie
  • gratis verzending en een snelle levering

De service en kwaliteit van Printis.nl

met onze ervaring beloven wij de beste service en kwaliteit in drukwerk. Dit proces begint met de juiste mensen met passie voor print. Onze grafische ordermanagers hebben gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring en geen vraag is hen teveel.

Wij bieden deze expertise graag aan om samen geweldig mooie grafische producten te maken. Wil je voor je brochures een papiersoort die niet op onze website staat? neem dan gewoon contact met ons op , wij kunnen je zeker verder helpen.

Onze samplebox "sterke staaltjes" kan je uiteraard ook bestellen, hierin staan al onze papiersoorten die op onze website te vinden zijn. Deze papiersoorten, inclusief bedrukking, laten op eenvoudige wijze het effect van het papier op de afdruk zien. Een handige ringband die je zelf kunt aanvullen.

De drukprocessen bij Printis

Wij printen onze geniete brochures op HP Indigo drukpersen. Hiermee onderscheiden we we ons met de hoogste kwaliteit afdrukken in de grafische high-end markt. Deze druktechniek maakt gebruik van vloeibare inkten die direct droog uit de machine komen.

Witte inkten en fluorescerende inkten zijn mooie mogelijkheden om je brochures er uit te laten springen. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt drukken en afwerken. Dit doen we volledig vanuit onze eigen drukkerij in Arnhem. Hierdoor is directe levering altijs mogelijk en hoef je dus nooit lang te wachten op jouw brochures.

Afwerking

Je brochures drukken met unieke en speciale afwerkingen is natuurlijk ook mogelijk. Een mat- of glanslaminaat maakt het helemaal af en beschermt ook nog een extra tegen beschadiging. En het mooie is; voor 16 uur besteld, dan zijn de brochures standaard twee dagen later in huis. Geen meerkosten, gewoon onze passie voor print, drukwerk en tevreden klanten!

Naast geniete brochures hebben we bij Printis natuurlijk ook nog andere soorten brochures. benieuwd welke dit zijn? Neem dan gerust een kijkje bij de volgende mogelijkheden

En zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail, chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook “gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!