1 Keuze: A6 : 105 x 148 mm
A3 : 297 x 420 mm
A4 : 210 x 297 mm
A5 : 148 x 210 mm
A6 : 105 x 148 mmpopulair
A7 : 74 x 105 mm
A5 lang : 105 x 297 mm
A6 lang : 74 x 210 mm
US lang : 99 x 210 mm
Vierkant : 98 x 98 mm
Vierkant : 148 x 148 mm
Vierkant : 210 x 210 mm
2 Keuze: Wit PE zelfklevend Vinyl
Wit zelfklevend mat
Wit zelfklevend glans
Wit PE zelfklevend Vinylmeest gekozen
Wit zelfklevend houtvrij offset
3 Keuze: 95 gr/m2
4 Keuze: 4/0 (Enkelzijdig full color)
4/0Enkelzijdig full colormeest gekozen
1/0Enkelzijdig zwart
6 Keuze: Schoonsnijden Meerdere opties mogelijk
Schoonsnijden
7 Keuze: Geen Meerdere opties mogelijk
Personaliseren(+€ 20,00)
3 bewijsexemplarenNaar factuuradres(+€ 4,98)
9 Keuze: 100 stuks (digitaal gedrukt)

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: dinsdag 25 juni *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
10 Keuze: dinsdag 25 juni (Gratis geleverd)
* Prijzen zijn excl. btw en de uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor de aangegeven deadline zijn aangeleverd.

Stickers drukken bij Printis

Onze stickers worden met de meeste zorg gedrukt op onze AGFA, Mimaki en HP Indigo drukpersen. gedrukt op mat-, glans of vinyl materiaal. Je stickers zijn geschikt voor binnen én buitengebruik. De lichtechtheid, oftewel de bestendigheid tegen (zon)licht is zeer sterk. Wil je hier nog extra aandacht aan geven dan kan je je stickers ook nog voorzien van een laminaat. Hierdoor wordt de inkt en het zelfklevende papier volledig afgesloten en zal deze nog langer meegaan.

Het drukproces

Je stickers worden gedrukt of geprint op de nieuwste generatie drukpersen. Al jarenlang investeren wij intensief in onze mensen en in ons machinepark. Grafisch geschoolde mensen zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit drukwerk van onze drukpersen en printers komt. Zij zorgen ervoor dat onze bekende kwaliteit gewaarborgd blijft.

De afwerking en nabewerking

Na het drukken snijden wij je stickers naar het gewenste formaat. Ook kunnen we je stickers voorzien van slitten, hierbij snijden we het vel niet volledig door waardoor je je stickers gemakkelijk van het papier kunt krijgen. Ook kunnen we deze nog voorzien van een glanslaminaat of een matlaminaat Deze maakt je drukwerk extra krasvast en zal de lichtbestendigheid positief beinvloeden. Natuurlijk zijn onze vinylstickers van zichzelf al scheurvast en beschermd tegen weersinvloeden maar met een laminaat worden deze eigenschappen versterkt. Ook invloeden van chemicaliën, oliën en andere oplosmiddelen hebben hierdoor minder invloed op de stickers.

En zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail, chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook “gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!