Blog over drukwerk

Op onze blog vertellen wij je de laatste nieuwtjes op drukwerk-gebied vanuit een totale marktvisie. Nieuwtjes over onze mensen, onze processen en natuurlijk onze passie voor mooi drukwerk. Veel plezier met het lezen en we hopen dat je hier veel inspiratie uit gaat halen.

PMS kleuren

Op 14 februari 2024

PMS kleuren spelen een belangrijke rol in marketing en branding. Of het nou gaat om visitekaartjes, briefpapier, posters of flyers, het gebruik van deze kleuren zorgt voor consistentie in de merkbeleving. Welke druktechniek er ook gebruikt wordt, met het Pantone Matching System zorg je voor een gelijk kleurbeleid door je

Lees meer

menukaarten maken

Op 16 januari 2024

Een menukaart maken is een proces. Wij helpen je met de juiste keuze papier en afwerking. Kies voor creativiteit en duidelijkheid. Je klant wil een goed overzicht van de keuzes en dit moet ook nog eens prettig aanvoelen en ogen. Een goede menukaart verkoopt zichzelf!

Lees meer

Je eigen boek of magazine drukken

Op 19 september 2023

Bij Printis kun je eenvoudig je boeken en magazines laten drukken. Al meer dan 20 jaar expertise in de grafische industrie zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar je productie. Eenvoudige stappen tijdens het bestellen, goedkoop en snel geleverd.

Lees meer

Personaliseren in direct mail

Op 26 juli 2023

Personaliseren van drukwerk is een effectief middel om je doelgroep direct te benaderen. In een direct mail kun je meetbaar je publiek bereiken. Belangrijk hierin is de juiste graad van personalisatie en het gebruik van kleur en visualisatie.

Lees meer

Hoe werkt het stansen van drukwerk

Op 21 februari 2023

Het stansen van drukwerk, papier en karton, zorgt voor een unieke vorm van je print. Hierdoor kun je je drukwerk nog efficiënter inzetten zoals bijvoorbeeld deurhangers. Maar ook kun je je drukwerk veel meer op laten vallen door de uitvoering aan te passen in de creatieve vorm die je zelf wenst. Een kaart in een mooie unieke vorm zal meer een eyecatcher zijn dan het standaard A-formaat.

Lees meer