Blog over drukwerk

Op onze blog vertellen wij je de laatste nieuwtjes op drukwerk-gebied vanuit een totale marktvisie. Nieuwtjes over onze mensen, onze processen en natuurlijk onze passie voor mooi drukwerk. Veel plezier met het lezen en we hopen dat je hier veel inspiratie uit gaat halen.

Hoe maak ik een flyer?

Op 13 januari 2022

Om een goede flyer te maken moet je een paar stappen volgen. Dit is zeer belangrijk om de impact van je promotie, door middel van deze flyer, te vergroten. Volg ons stappenplan en maak een positieve indruk, creëer impact voor je bedrijf, product of evenement.

Lees meer

Wenskaarten of ansichtkaarten drukken?

Op 18 september 2021

Wanneer is een kaart een ansichtkaart of een wenskaart. En om het nog lastiger te maken, het zou ook een briefkaart kunnen zijn. Al deze vormen kunnen we voor je drukken bij Printis maar willen je hier toch even het verschil uitleggen

Lees meer

Drukwerk lamineren? De verschillende soorten laminaat

Op 07 juni 2021

Waarom je drukwerk voorzien van een laminaat en welke soorten laminaat zijn er? Laminaat is een dunne folielaag die over je drukwerk aangebracht wordt. Deze folielaag is er in verschillende diktes en is mogelijk in diverse uitstralingen.

Lees meer

Printis is FSC® gecertificeerd

Op 16 maart 2021

FSC gecertificeerd

Printis wil graag een positieve impact maken op de wereld om ons heen. Hierbij hechten wij veel belang aan diversiteit binnen onze organisatie en dragen wij ons steentje bij om zo duurzaam mogelijk om te gaan met onze grondstoffen en energie.

Lees meer

Duurzaam en verantwoord drukwerk

Op 02 februari 2021

Als Printis willen wij een positieve invloed hebben op mens en maatschappij. De mensen die binnen ons bedrijf werkzaam zijn, zijn ons grootste goed. Wij investeren in een breed en divers personeelsbestand met de nadruk op diversiteit. Persoonlijke ontwikkeling speelt hierbij een grote rol. Ook geven wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mogelijkheden binnen onze productie-organisatie.

Lees meer