Blog over drukwerk

Op onze blog vertellen wij je de laatste nieuwtjes op drukwerk-gebied vanuit een totale marktvisie. Nieuwtjes over onze mensen, onze processen en natuurlijk onze passie voor mooi drukwerk. Veel plezier met het lezen en we hopen dat je hier veel inspiratie uit gaat halen.

Je eigen boek of magazine drukken

Op 19 september 2023

Bij Printis kun je eenvoudig je boeken en magazines laten drukken. Al meer dan 20 jaar expertise in de grafische industrie zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar je productie. Eenvoudige stappen tijdens het bestellen, goedkoop en snel geleverd.

Lees meer

Personaliseren in direct mail

Op 26 juli 2023

Personaliseren van drukwerk is een effectief middel om je doelgroep direct te benaderen. In een direct mail kun je meetbaar je publiek bereiken. Belangrijk hierin is de juiste graad van personalisatie en het gebruik van kleur en visualisatie.

Lees meer

Hoe werkt het stansen van drukwerk

Op 21 februari 2023

Het stansen van drukwerk, papier en karton, zorgt voor een unieke vorm van je print. Hierdoor kun je je drukwerk nog efficiënter inzetten zoals bijvoorbeeld deurhangers. Maar ook kun je je drukwerk veel meer op laten vallen door de uitvoering aan te passen in de creatieve vorm die je zelf wenst. Een kaart in een mooie unieke vorm zal meer een eyecatcher zijn dan het standaard A-formaat.

Lees meer

Hoe maak ik een flyer?

Op 13 januari 2022

Om een goede flyer te maken moet je een paar stappen volgen. Dit is zeer belangrijk om de impact van je promotie, door middel van deze flyer, te vergroten. Volg ons stappenplan en maak een positieve indruk met drukwerk, creëer impact voor je bedrijf, product of evenement.

Lees meer

Wenskaarten of ansichtkaarten drukken?

Op 18 september 2021

Wat is het verschil tussen een ansichtkaart of een wenskaart. En om het nog lastiger te maken, het zou ook een briefkaart kunnen zijn. Al deze vormen kunnen we voor je drukken bij Printis maar we willen je hier toch even het verschil uitleggen

Lees meer