Blog over drukwerk

Op onze blog vertellen wij je de laatste nieuwtjes op drukwerk-gebied vanuit een totale marktvisie. Nieuwtjes over onze mensen, onze processen en natuurlijk onze passie voor mooi drukwerk. Veel plezier met het lezen en we hopen dat je hier veel inspiratie uit gaat halen.

Hoe maak je een poster: 7 tips voor een goede poster

Op 15 mei 2024
Bij het ontwerpen van een poster is het belangrijk om rekening te houden met het drukproces. Tijdens het ontwerpen is het belangrijk om de resolutie en kwaliteit van afbeeldingen goed af te stemmen.
Lees meer

De impact van AI op design

Op 15 mei 2024
Artificial intelligence (AI) heeft in no-time een grote impact gemaakt op verschillende branches en sectoren, waaronder design. In dit artikel bespreken we wat deze impact precies inhoudt en hoe designers en bedrijven hierop inspelen.
Lees meer

PMS kleuren

Op 14 februari 2024

PMS kleuren spelen een belangrijke rol in marketing en branding. Of het nou gaat om visitekaartjes, briefpapier, posters of flyers, het gebruik van deze kleuren zorgt voor consistentie in de merkbeleving. Welke druktechniek er ook gebruikt wordt, met het Pantone Matching System zorg je voor een gelijk kleurbeleid door je

Lees meer

menukaarten maken

Op 16 januari 2024

Een menukaart maken is een proces. Wij helpen je met de juiste keuze papier en afwerking. Kies voor creativiteit en duidelijkheid. Je klant wil een goed overzicht van de keuzes en dit moet ook nog eens prettig aanvoelen en ogen. Een goede menukaart verkoopt zichzelf!

Lees meer

Je eigen boek of magazine drukken

Op 19 september 2023

Bij Printis kun je eenvoudig je boeken en magazines laten drukken. Al meer dan 20 jaar expertise in de grafische industrie zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar je productie. Eenvoudige stappen tijdens het bestellen, goedkoop en snel geleverd.

Lees meer