1 Kies Eindformaat
A3 : 297 x 420 mm
2 Kies Materiaal
Houtvrij offsetGenyousmeest gekozen
Houtvrij offset cremeBiotop
Sulfaatkarton 2-zijdigMulticard
Natural 100% gerecycledPaperwise
Synaps water & scheurvast
4 Kies Bedrukking
4/4Dubbelzijdig full color
4/0Enkelzijdig full colormeest gekozen
1/1Dubbelzijdig zwart
1/0Enkelzijdig zwart
6 Kies Afwerking Meerdere opties mogelijk
Schoonsnijden
7 Kies Extra opties Meerdere opties mogelijk
3 bewijsexemplarenNaar factuuradres(+€ 4,98)
9 Kies oplage

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: dinsdag 5 maart *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
10 Kies levertijd

Onze drukkerij

Met onze 20 jaar ervaring bieden wij de beste service/kwaliteit in drukwerk en dit durven wij te beloven. Dit proces begint met de juiste mensen met passie voor print. Onze orderbegeleiders hebben gemiddeld meer dan 15 jaar grafische ervaring en geen vraag is hierbij teveel. Voor het drukken van placemats maken wij gebruik van HP Indigo drukpersen, vele malen onderscheiden voor de hoogste kwaliteit afdrukken. Deze druktechniek maakt gebruik van vloeibare inkten welke direct droog uit de machine komt. Witte inkt en fluorescerende inkten zijn mogelijkheden om je placemats eruit te laten springen. Hierdoor kunnen wij snel en heel efficient drukken en afwerken. Directe levering is hierdoor mogelijk en allemaal in onze eigen drukkerij.


Afwerking in eigen huis

Je placemats drukken met speciale afwerkingen is natuurlijk ook mogelijk. Een mat- of glanslaminaat maakt je product helemaal af en beschermt ook nog een extra tegen beschadiging. Hierna worden de placemats door middel van onze geautomatiseerde workflow, verwerkt op onze snijmachines.


En zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail, chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook “gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!