1Kies Eindformaat
Vierkant met ronde hoek
2Kies Materiaal
Bierviltjeskarton (1,5 mm)
3Kies Bedrukking
4/0Enkelzijdig full color
4/4Dubbelzijdig full color
4Kies AfwerkingMeerdere opties mogelijk
Contourstans
5Kies Extra optiesMeerdere opties mogelijk
3 bewijsexemplarenNaar factuuradres(+€ 4,98)
7Kies oplage

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: donderdag 28 september *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
8Kies levertijd

Onze druk- en printprocessen

Met onze 20 jaar ervaring bieden wij de besteservice/kwaliteit in print en drukwerk, dit durven wij te beloven. Dit proces begintmet de juiste mensen met passie voor print. Onze mensen hebbengemiddeld meer dan 15 jaar grafische ervaring en geen vraag is hierbij teveel.Weten hoe aan te leveren, kijk op de aanleverspecificatie-pagina of neem uiteraard contact met ons op.

Voor het bedrukken van bierviltjesn maken wijgebruik van AGFA drukpersen, vele malen onderscheiden voor de hoogstekwaliteit afdrukken. Deze druktechniek maakt gebruik van flexibele inkten welkedirect droog uit de machine komt. Witte inkten zijn een mogelijkheid om je viltjes eruit te laten springen. Hierdoor kunnen wij snel en heel efficient printenen afwerken. Directe levering is hierdoor mogelijk en allemaal in onze eigendrukkerij. 

Afwerking

Je bierviltjes werken wij af op onze ZUND stans- en freesmachines. Deze stansen op 0,1 millimeter nauwkeurig. Hierna worden je producten netjes verpakt en verzonden naar de plek van bestemming. Uiteraard kan je je product volgen via onze plansystemen.

En zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail,chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook“gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!