2 Keuze: Wit PE zelfklevend Vinyl
Wit zelfklevend mat
Wit zelfklevend glans
Wit PE zelfklevend Vinylmeest gekozen
Wit zelfklevend houtvrij offset
3 Keuze: 95 gr/m2
4 Keuze: 4/0 (Enkelzijdig full color)
4/0Enkelzijdig full colormeest gekozen
1/0Enkelzijdig zwart
6 Keuze: Rond schoonsnijden Meerdere opties mogelijk
7 Keuze: Geen Meerdere opties mogelijk
3 bewijsexemplarenNaar factuuradres(+€ 4,98)
9 Keuze: 100 stuks (digitaal gedrukt)

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: donderdag 27 juni *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
10 Keuze: donderdag 27 juni (Gratis geleverd)

Ons grafisch drukproces

Met onze 20 jaar ervaring bieden wij de beste service/kwaliteit in drukwerk en dit durven wij te beloven. Dit proces begint met de juiste mensen met passie voor print. Onze accountmanagers hebben gemiddeld meer dan 15 jaar grafische ervaring en geen vraag is hierbij teveel. Al deze jaren hebben wij gebruikt om onze processen te optimaliseren. Je ronde stickers drukken wij op HP Indigo drukpersen en worden op onze Zund-afwerkapparatuur in de hoogste kwaliteit afgewerkt. Hierna volgt een op maat gemaakte verpakking en zorgen wij ervoor dat je stickers op tijd op de juiste plaats van bestemming komen. Dit alles binnen onze eigen productie, korte lijnen en een waarborging van topkwaliteit drukwerk.

Afwerking

Je ronde stickers drukken met speciale afwerkingen is natuurlijk ook mogelijk. Een mat- of glanslaminaat maakt je kaart helemaal af en beschermt ook nog een extra tegen beschadiging en geeft je sticker een nog langere levensduur. En het mooie is; voor 16 uur besteld, dan zijn je binnen drie dagen in huis. Zonder meerkosten, gewoon onze passie voor drukwerk en tevreden klanten! En wil je je stickers toch iets eerder in huis, neem dan gewoon even contact met ons op, we gaan dan bekijken of dit volgens planning mogelijk is en ook deze handeling voeren wij uit zonder meerkosten. En hierin zijn we in Nederland zeker uniek!

En zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail, chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook “gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!