Over ons

Bij Printis ervaar je de echte passie voor print! 20 jaar geleden zijn wij gestart vanuit de gedachte alleen maar mooie printproducties te maken. Service en advies in een leidende rol en natuurlijk de hoogste kwaliteit in drukwerk en print. Onze website hebben wij hiervoor geoptimaliseerd, maar uiteraard willen wij niet alleen de standaard benoemde producten leveren. Wij zien print- en drukwerk niet als een industrie maar meer een ambacht waar de kwaliteit van mens en machine samenkomen en mooie en waardevolle producten maken.

Historie

Als Studio 17 waren wij de grondleggers van het zogenaamde “online drukken”. Een wat misleidende term want onze producten werden zowel online als offline aangeboden. En natuurlijk werden onze producten in onze fysieke offline drukkerij gedrukt. Veel festivals, feesten en evenementen kende onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Na een aantal jaar veranderde onze naam in Faktor50. Hierbij gingen wij ook fysiek deel uitmaken van Gld print & media, het grafisch bedrijf waar wij inmiddels al meer dan 5 jaar bij aangesloten zijn. Met inmiddels in totaal 50 grafische professionals maken wij dagelijks de meest geweldige printproducties. Kenmerkend is onze transparantie, kwaliteit en prettige samenwerking zowel intern als extern.

Onze missie, waar we voor staan

“Het is onze missie om met consistente, hoogwaardige kwaliteit meerwaarde te creëren op marketing- en communicatiegebied.”

“Gedreven door onze passie voor het vak en liefde voor het product, adviseren en innoveren wij van idee tot realisatie.”

“Wij zijn regisseur voor print, media en communicatie vraagstukken.”

Onze visie, waar we voor gaan

“Printis wil op klantgerichte en innovatieve wijze een startegische partner zijn.”

“Als grafische dienstverlener staat Printis voor kwaliteit en zeer prettig zakendoen.”