Eigen productie

Als online drukkerij zijn wij van mening dat je de volledige productieketen in eigen beheer dient te hebben. Alleen op deze wijze kan je de kwaliteit borgen die je voorstaat.

Wij hebben ervoor gekozen ons productaanbod zo te positioneren dat wij alle producten in eigen huis kunnen printen, drukken en afwerken. Een bewuste keuze van Printis, een keuze die door onze 20 jaar ervaring in de grafische industrie is ingegeven.

Prepress

Onze prepress afdeling en interne workflow zijn volledig geautomatiseerd. Dat wil zeggen de processen die geautomatiseerd kunnen worden. Wij vinden dat je drukwerk net iets meer persoonlijke aandacht nodig heeft dan dat je gewend bent. Wij controleren je bestand en wanneer hier iets mis mee is dan kunnen wij dit in overleg voor je aanpassen of je past het zelf aan en upload je bestand opnieuw. Uiteraard zonder meerkosten, service van Printis.

Print productie

Onze medewerkers zijn volledig grafisch geschoold en worden door tussentijdse scholing up to date gehouden. Uiteraard investeren wij continu in ons machinepark, waarbij kwaliteit en efficiëntie leidend zijn. Zo staat bij ons de eerste HP Indigo 12000 in de Benelux. Deze machine drukt in 4-kleuren, pantone pms en in wit. Kwalitatief gezien het neusje van de zalm op het vlak van drukken en printen, en de eerste drukpers die volledig CO2 neutraal geproduceerd is. Ook onze AGFA Anapurna vlakbed- en rol-to-rol machines drukken in 4-kleuren en in wit. Hiermee kunnen wij tot een breedte van 3.20 meter en een dikte van maximaal 5 cm printen.

drukkers aan de pers

Afwerking en logistiek

Op de afdeling afterpress en logistiek komen alle processen bij elkaar. Door goed uitgedachte processen, eigen plansystemen en onze “passie voor print” kunnen wij ons gedachtegoed waarmaken. Voor ons is een levertijd een levertijd, geen kleine lettertjes die het mogelijk maken om een dag later te leveren, wij komen gewoon onze afspraken na!

En bijzondere print producties die niet op onze website vermeld staan?

Neem dan contact met ons op. Via mail, chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook “gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!


PRINTIS
Mercatorweg 18
6827 DC Arnhem
Telefoon: 026-4437670
Email: info@printis.nl