Print productie management

Als Printis is het een missie om onze passie voor print te delen. Deze passie wordt onderbouwt door onze jarenlange ervaring in de grafische industrie. Geen geveinsde marketingtruc maar echt een passie die we al heel wat jaren bezigen. Onze accountmanagers en adviseurs hebben een gedegen grafische opleiding, maar nog veel belangrijker, een rijk gevulde rugzak vol met ervaring in grafische productiebegeleiding en projectmanagement.

Uiteraard is deze ervaring opgedaan door onze eigen-productie-ervaring, al vele jaren produceren wij ons print- en drukwerk in eigen huis. Onze prepress zorgt voor de juiste verwerking en opmaak van de digitale bestanden. Wij controleren je bestanden geautomatiseerd maar vinden onze personal touch nog steeds een meerwaarde voor jou als klant. Een dubbele controle maar een must wanneer je voor een 100% tevredenheidsgarantie gaat.

                    

Digitaal drukwerk, offset drukwerk, groot formaat printen en diverse afwerkingsmogelijkheden staan tot je beschikking in onze drukkerijen in Arnhem en Veenendaal. Korte lijnen binnen onze productie zorgen voor een feilloos proces. Wij produceren je drukwerk op de volgende machines:


  • Offset drukwerk           Heidelberg
  • Digitaal drukwerk        HP Indigo, Xerox en Canon
  • Signing                          AGFA Anapurna, Mimaki en HP latex
  • Afwerking offset          Heidelberg, Bourg, Screen, Stahl, Horizon en Duplo
  • Afwerking digitaal      Duplo, Stahl, Ushida, Heidelberg, Horizon en GMP
  • Afwerking signing      Zund


Prepress en DTP

Onze afdeling DTP werkt met de allernieuwste software. Het opmaken en controleren van bestanden wordt dagelijks door een zestal medewerkers verzorgd. Wij hebben er bewust voor gekozen om je bestanden geautomatiseerd bij ons binnen te laten komen. Allereerst volgt hierop een geautomatiseerde check en hierna nog een extra check door onze prepress medewerekers. Zo ben je ervan verzekered dat je digitale bestanden op de juiste wijze op de printers en drukpersen terechtkomen.


Productie

Onze eigen productie is onze trots, dagelijks produceren we een zeer breed scala aan drukwerk en grafische producten. We drukken en printen promotioneel drukwerk, huisstijl drukwerk, verpakkingen en displays, POS materialen en inrichting van evenementen en projecten. Dagelijks wordt er van 's ochtends 6 uur uur tot 's avonds 20 uur gewerkt om je print producten vol passie te kunnen leveren.


Logistiek en fulfilment

Fulfilment is een belangrijk onderdeel van het welslagen van jouw communicatie. Etiketteren, vouwen, couverteren, ter post bezorgen voor 24-uurs of 48-uurs bezorging, wij kijken met onze opdrachtgevers mee om de boodschap succesvol over te brengen. Op het gebied van voorraadbeheer en wharehousing leveren wij een totaalpakket. Wist je dat wij voor één van onze opdrachtgevers dagelijks 80 vestigingen door geheel Nederland bevoorraden? Printis zorgt ervoor dat ook in de laatste fase van het proces, je order met zorg wordt behandeld.

Vragen hierover, neem contact met ons op en ervaar onze passie voor print!