2 Kies Materiaal
HV mc matFinesse premium
Sulfaatkarton 2-zijdigMulticard
Houtvrij offsetGenyous
Natuurkarton witDigigold Icewhite
4 Kies Bedrukking
4/4Dubbelzijdig full colormeest gekozen
4/0Enkelzijdig full color
5 Kies Uitstraling
Dubbelzijdig matlaminaat-eenzijdig 3D spot-UV
Dubbelzijdig matlaminaat-tweezijdig 3D spot-UV
6 Kies Afwerking Meerdere opties mogelijk
Schoonsnijden
Rillen en schoonsnijden
7 Kies Extra opties Meerdere opties mogelijk
3 bewijsexemplarenNaar factuuradres(+€ 4,98)
9 Kies oplage

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: woensdag 29 mei *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
10 Kies levertijd

Onze drukprocessen

We zouden hier een volledig technisch verhaal kunnen plaatsen maar onze passie voor print is waar het in de basis begint. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in vrijwel alle vormen van print. Offset drukken, digitaal drukken, grootformaat print, het vindt allemaal plaats in onze eigen drukkerij in Arnhem. Met deze passie weten wij altijd weer een meerwaarde te zijn voor onze klanten. Niet volledig geautomatiseerd qua totale workflow maar geautomatiseerd waar de behoefte ligt en persoonlijk waar we een meerwaarde kunnen en willen zijn. Ervaren? Neem contact met ons op en laat je verbazen door onze kennis en techniek.

Drukken van je luxe visitekaartjes

Voor het drukken van luxe visitekaartjes maken wij gebruik van onze HP Indigo drukpersen, vele malen onderscheiden voor de hoogste kwaliteit afdrukken. Deze druktechniek maakt gebruik van vloeibare inkten welke direct droog uit de machine komt. Witte inkt en fluorescerende inkten zijn mogelijkheden om je kaarten eruit te laten springen. Hierdoor kunnen wij snel en efficient drukken én afwerken. Directe levering is hierdoor mogelijk en allemaal in onze eigen drukkerij.

De verschillende afwerkingen bij Printis

Als je kiest voor nabewerking dan kan je bijvoorbeeld de optie eenzijdig lamineren aanvinken. Hierbij kan je kiezen voor:
  • matlaminaat
  • glanslaminaat
  • softtouch matlaminaat

Als je kiest voor de visitekaartjes met 3D spotlak dan voorzien wij het drukwerk allereerst van een matlaminaat. Wil je je kaartjes nog meer op laten vallen dan kies je voor softtouch matlaminaat. Deze soort heeft de bijzondere eigenschap dat het een zeer "silky touch" geeft, het voelt aan als een fluwelen toplaag. Hierna worden de drukvellen voorzien van onze 3D spotlak, een spotlak die echt bovenop het laminaat ligt en hierdoor een 3D effect geeft.Deze lak is ook echt opdikkend en ligt voelbaar bovenop het drukwerk.

En zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail, chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook “gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!