1 Kies Eindformaat
A4 : 210 x 297 mm
A5 : 148 x 210 mm
2 Kies Materiaal
Houtvrij offsetGenyous
Houtvrij offset cremeBiotop
Recycled FSCRebello
4 Kies Bedrukking
1/0Enkelzijdig zwart
1/1Dubbelzijdig zwart
4/0Enkelzijdig full color
4/4Dubbelzijdig full color
5 Kies Afwerking Meerdere opties mogelijk
Schoonsnijden
6 Kies Extra opties Meerdere opties mogelijk
3 bewijsexemplarenNaar factuuradres(+€ 4,98)
8 Kies oplage

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: maandag 27 mei *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
9 Kies levertijd

Briefpapier drukken bij Printis

Printis staat voor de kwaliteit van je drukwerk. Geen drukvel verlaat ons pand zonder dat wij volledig zeker zijn van de optimale kwaliteit drukwerk. En uiteraard gedrukt op onze eigen drukpersen in Arnhem. Niet voor niets zijn wij dé starter in de wereld van het online drukwerk, Onze service, onze mensen en onze voordelige prijs hebben ons gebracht tot waar wij nu staan; een betrouwbare en servicegerichte online én offline grafische onderneming!

Onze productie op HP Indigo

Bij Printis drukken wij op digitale HP Indigo drukpersen. Deze keuze hebben wij gemaakt omdat deze drukpersen de optimale drukkwaliteit leveren en je als klant op deze manier zeker bent van topkwaliteit drukwerk. Volledig in eigen huis gedrukt, zonder tussenkomst van derden, weten wij op deze manier als één van de weinige drukkerijen in de markt onze kwaliteit consistent te houden. Vooral voor kleine oplages drukwerk is dit een ideale oplossing. Lage opstartkosten zorgen ervoor dat onze prijzen zeer concurrerend zijn. Hiermee zorgen wij ervoor dat wij het perfect briefpapier drukken voor je huisstijl.

Extra opties en afwerkingsmogelijkheden

Briefpapier drukken is voor ons dagelijks gesneden koek. Maar ook de diverse afwerkingen zijn van belang om mooi en passend drukwerk voor je te verzorgen. Zo kan je je briefpapier voorzien van ronde hoeken of een boorgat. Ook is het mogelijk je briefpapier te voorzien van een gepersonaliseerde tekst. en/of NAW gegevens. Lever ons de opgemaakte bestanden als pdf plus een Word-bestand en/of een Excel bestand. Wij voegen dit voor je samen en je direct mail is gereed voor verzending.

Het drukken van verschillende materiaalsoorten

Geen papiersoort is ons te gek. Natuurlijk zijn wij volledig op de hoogte van de juiste papiersoorten. Ook gekleurde papiersoorten, met witte inkt drukken wij deze, bestaat tot de mogelijkheden. En ben je benieuwd hoe dit eruit gaat zien, bestel dan eerst 1 exemplaar, ook dit is gewoon mogelijk bij ons. Het is zelfs mogelijk bij ons aan de drukpers te komen kijken als je nieuwsgierigheid de overhand neemt. (Of als je gewoon zeker wilt weten dat de juiste kleur op papier komt) Biotop: een natuurwit (creme) materiaal, zeer luxe en natuurlijke uitstraling Natuurkarton: een ongestreken, ruwe en zeer witte papiersoort Sulfaatkarton: een harde en stugge kartonsoort, veel gebruikt voor visitekaartjes HV mc gloss: een redelijk standaard glanzende papiersoort voor diverse promoties.

Meer informatie nodig?

Heb je vragen over het drukken van briefpapier of heb je specifieke wensen, neem dan contact met ons op en we helpen je graag.