1 Keuze: HV mc glans (Finesse gloss)
HV mc glansFinesse gloss
HV mc matFinesse premium
Houtvrij offsetGenyous
Sulfaatkarton 2-zijdigMulticard
Houtvrij offset cremeBiotop
Synaps water & scheurvast
3 Keuze: Drukvelformaat 750 x 530 mm
Drukvelformaat 750 x 530 mm
Drukvelformaat 720 x 520 mm
Drukvelformaat 700 x 500 mm
4 Keuze: 4/4 (Dubbelzijdig full color)
4/4Dubbelzijdig full color
4/0Enkelzijdig full color
1/1Dubbelzijdig zwart
1/0Enkelzijdig zwart
7 Keuze: 100 stuks (digitaal gedrukt)

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: donderdag 27 juni *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
8 Keuze: donderdag 27 juni (Gratis geleverd)
* Prijzen zijn excl. btw en de uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor de aangegeven deadline zijn aangeleverd.

Drukproces HP Indigo

Ons vakmanschap gecombineerd met de nieuwste generatie HP Indigo drukpersen geeft je de ultieme printervaring. Met deze drukpersen kunnen wij tot 7 kleuren tegelijk op een drukvel drukken. Pantone kleuren kunnen wij simuleren door middel van 7 kleuren of we drukken de gewenste PMS-kleur gewoon in je gekozen Pantone-nummer gewoon digitaal. Ook is het mogelijk in de kleur wit te drukken.Met deze techniek en de juiste mensen hebben wij de HP Inkspiration Awards gewonnen. Deze drukpersen drukken met een vloeibare inkt die het hoogste kleurgamma behalen in de grafische industrie. Niet voor niets kiezen de professionals puur en alleen voor de welbekende HP Indigo kwaliteit. Benieuwd naar het resultaat, bestel onze sample-map. Hierin kan je zien, ruiken en voelen hoe het uiteindelijke resultaat in print wordt!

Nabehandeling van de drukvellen

Wij kunnen je drukvellen voorzien van diverse soorten laminaat. Kies ook eens voor onze softtouch-kwaliteit, een fijne silk-achtige matlaminaat! En staat de gewenste lamineerwijze er niet tussen dan kan je uiteraard ook contact met ons opnemen. Na de productie van je drukvellen wordt alles netjes verpakt zodat er tijdens de verzending geen beschadigingen kunnen ontstaan. Heb je uitzonderlijke wensen, wij houden ervan, dan kan je natuurlijk ook langskomen of bellen. Onze grafische accountmanagers helpen je met al je vragen. Geen vraag zal onbeantwoord blijven en zal onze passie voor print zeker weergeven.

En zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail, chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook “gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!