1 Keuze: A4 : 210 x 297 mm
A4 : 210 x 297 mm
2 Keuze: Bankpost wit
Bankpost wit
Houtvrij offset cremeBiotop
5 Keuze: Schoonsnijden Meerdere opties mogelijk
Schoonsnijden
7 Keuze: 1000 stuks (digitaal gedrukt)

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: vrijdag 28 juni *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
8 Keuze: vrijdag 28 juni (Gratis geleverd)
* Prijzen zijn excl. btw en de uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor de aangegeven deadline zijn aangeleverd.

Briefpapier drukken in PMS-kleuren

Bij Printis gaan wij alleen voor de hoogste kwaliteit drukwerk. Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in huisstijlen en het consistent beheren van jouw huisstijl-drukwerk. Natuurlijk drukken wij deze in onze eigen drukkerij, op onze Heidelberg drukpersen. Hierdoor ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en natuurlijk onze jarenlange ervaring in de grafische industrie.

Het Pantone Matching System in druk

Pantone biedt een universeel bruikbaar en genummerd kleurenpalet. Deze nummering zorgt ervoor dat er een algemeen kleurbeleid gehanteerd wordt in de professionele grafische wereld. Deze kleuren worden hierdoor algemeen gebruikt en zorgen voor een kleurvoering die voor alle bedrijven hetzelfde zal moeten zijn. Het systeem gaat hierbij uit van twee soorten materialen die weergegeven worden in C(Coated) en U(Uncoated). De Uncoated versie zal een wat transparante weergave tonen omdat de kleuren/inkten in deze papiersoort ietwat wegzakken.

Extra opties en afwerkingen

Het drukken van briefpapier en huisstijlen is voor ons dagelijkse kosten. Maar ook de afwerking is van belang om tot een perfect eindproduct te komen. Je kunt je briefpapier voorzien van boorgaten of ronde hoeken. Wij kunnen je briefpapier ook inprinten en voorzien van NAW gegevens.

Meer informatie nodig?

Heb je vragen over het drukken va briefpapier in pms-kleuren? Neem contact met ons op.