2 Kies Materiaal
HV mc glansFinesse gloss
HV mc matFinesse premium
Houtvrij offsetGenyous
Houtvrij offset cremeBiotop
Sulfaatkarton 2-zijdigMulticard
Recycled FSCRebello
Synaps water & scheurvast
Kraftpapier bruinMuskat Brown
Ongestreken Blackextra zwart
Ongestreken Cosmo Pink
Ongestreken Ultra Red
Ongestreken Pearl Grey
4 Kies Bedrukking
4/4Dubbelzijdig full color
4/0Enkelzijdig full color
1/1Dubbelzijdig zwart
1/0Enkelzijdig zwart
1/0 witEnkelzijdig wit
1/1 witDubbelzijdig wit
5/0Enkelzijdig full colour + wit
5/5Dubbelzijdig full colour + wit
6 Kies Afwerking Meerdere opties mogelijk
7 Kies Extra opties Meerdere opties mogelijk
3 bewijsexemplarenNaar factuuradres(+€ 4,98)
8 Kies oplage

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: dinsdag 28 mei *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
9 Kies levertijd

Ronde flyers drukken bij Printis

Printis staat voor de kwaliteit van ons drukwerk. Geen flyer verlaat ons pand zonder dat wij volledig zeker zijn van de optimale kwaliteit drukwerk. En uiteraard gedrukt op onze eigen drukpersen in Arnhem. Niet voor niets zijn wij dé starter in de wereld van het online drukwerk, Onze service, onze mensen en onze voordelige prijs hebben ons gebracht tot waar wij nu staan; een betrouwbare en servicegerichte online én offline grafische onderneming!

Drukken op HP Indigo

Bij Printis drukken wij op digitale HP Indigo drukpersen. Deze keuze hebben wij gemaakt omdat deze drukpersen de optimale drukkwaliteit leveren en je als klant op deze manier zeker bent van topkwaliteit drukwerk. Volledig in eigen huis gedrukt, zonder tussenkomst van derden, weten wij op deze manier als één van de weinige drukkerijen in de markt onze kwaliteit consistent te houden. Vooral voor kleine oplages drukwerk is dit een ideale oplossing. Lage opstartkosten zorgen ervoor dat onze prijzen zeer concurrerend zijn. Hiermee zorgen wij ervoor dat wij het perfect ronde flyers drukken voor de promotie van je festival of feest.

Extra opties en afwerkingsmogelijkheden

Flyers drukken is voor ons dagelijks gesneden koek. Maar ook de diverse afwerkingen zijn van belang om mooi en passend drukwerk voor je te verzorgen. Je product voorzien van een laminaat geeft een extra luxe uitstraling waardoor je nog meer opvalt. En wil je een aparte vorm aan je flyer meegeven dan kan je natuurlijk contact met ons opnemen. Natuurlijk kun je ook voor de standaard flyers kiezen.

Verschillende materiaalsoorten

Geen papiersoort is ons te gek, wij zijn volledig op de hoogte van de juiste papiersoorten. Ook de gekleurde papiersoorten, wij drukken deze ook met witte inkt, bestaat tot de mogelijkheden. En ben je benieuwd hoe dit eruit gaat zien, bestel dan eerst 1 exemplaar, ook dit is gewoon mogelijk bij ons. Het is zelfs mogelijk bij ons aan de drukpers te komen kijken als je nieuwsgierigheid de overhand neemt. (Of als je gewoon zeker wilt weten dat de juiste kleur op papier komt) Biotop: een natuurwit (creme) materiaal, zeer luxe en natuurlijke uitstraling Natuurkarton: een ongestreken, ruwe en zeer witte papiersoort Sulfaatkarton: een harde en stugge kartonsoort, veel gebruikt voor flyers HV mc gloss: een redelijk standaard glanzende papiersoort voor diverse promoties.

Meer informatie nodig?

Heb je vragen over het drukken van je flyers of heb je specifieke wensen, neem dan contact met ons op en we helpen je graag.