Studio 17

Al bijna 20 jaar jaar verzorgen wij bij Studio17 al je drukwerk. In al deze jaren zijn wij voor velen een betrouwbare factor gebleken in de wereld van het online drukwerk bestellen. Niet voor niets zijn wij starter in de verkoop van online drukwerk. Voor de historici onder ons, 28 maart 2000, bijna 20 jaar geleden. In deze periode zijn wij gestart met het online aanbieden van vooral horeca drukwerk. Hier kwam in korte tijd een zeer divers drukwerkpakket uit voort. Onze werkwijze sprak veel mensen aan en we groeiden als kool.

Onze service en betrouwbaarheid, onze mensen en onze voordelige prijs hebben ons gebracht tot waar wij nu staan; een betrouwbare en servicegerichte online grafische onderneming! In het verleden hebben wij besloten de ondernemingen Studio17 en Faktor50 samen te voegen. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij de mensen en productieprocessen in één organisatie geplaatst en zijn verdergegaan verder onder de naam Faktor50. Vanuit onze vestiging in Arnhem produceren wij zeer divers drukwerk allemaal in eigen huis.

Nu, 5 jaar na de samenvoeging van Faktor50 en Studio17, staan we weer voor een moment van verandering. We hebben de koppen eens bij elkaar gestoken en ons afgevraagd wat nu de basis is van onze onderneming. Hier kwam een erg duidelijk antwoord uit: “Onze passie voor print”. Met deze waarde hebben we besloten onze naam en orderpakket aan te passen en uit te breiden. Een halfjaar lang brainstormen, bouwen en aanpassen heeft ons tot het moment supréme gebracht, de naam is: PRINTIS!

Neem eens een kijkje op onze website en mocht je opmerkingen, aanmerkingen of aanvullingen hebben dan horen wij dit uiteraard graag.

PS. Nieuwsgierig waar Faktor50 is gebleven? Check https://www.printis.nl/faktor50