1 Kies Eindformaat
Vierkant met ronde hoek
2 Kies Materiaal
Bierviltjeskarton (1,5 mm)
3 Kies Bedrukking
4/0Enkelzijdig full color
4/4Dubbelzijdig full color
4 Kies Afwerking Meerdere opties mogelijk
Contourstans
6 Kies oplage
Verwachte leverdatum: maandag 27 januari *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
7 Kies levertijd

Onze druk- en printprocessen

Met onze 20 jaar ervaring bieden wij de beste service/kwaliteit in print en drukwerk, dit durven wij te beloven. Dit proces begint met de juiste mensen met passie voor print. Onze mensen hebben gemiddeld meer dan 15 jaar grafische ervaring en geen vraag is hierbij teveel. Weten hoe aan te leveren, kijk op de aanleverspecificatie-pagina of neem uiteraard contact met ons op.

Voor het bedrukken van bierviltjesn maken wij gebruik van AGFA drukpersen, vele malen onderscheiden voor de hoogste kwaliteit afdrukken. Deze druktechniek maakt gebruik van flexibele inkten welke direct droog uit de machine komt. Witte inkten zijn een mogelijkheid om je viltjes eruit te laten springen. Hierdoor kunnen wij snel en heel efficient printen en afwerken. Directe levering is hierdoor mogelijk en allemaal in onze eigen drukkerij. 

Afwerking

Je bierviltjes werken wij af op onze ZUND stans- en freesmachines. Deze stansen op 0,1 millimeter nauwkeurig. Hierna worden je producten netjes verpakt en verzonden naar de plek van bestemming. Uiteraard kan je je product volgen via onze plansystemen.

En zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail, chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook “gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!