Nieuwe branding en website!

Op 12 juli 2019
Met gepaste trots hebben wij ons nieuwe merk en bijpassende webwinkel gelanceerd! Met Printis willen wij onze Passie voor Print met jullie delen. Als je al meer dan 25 jaar in de wereld van papier en grafische producties rondloopt dan wil je namelijk je kennis delen. Samen kunnen we namelijk de mooiste producties drukken, printen en afwerken. 

Al jarenlang kijken wij met argusogen naar de vele online printbedrijven. Geweldige bedrijven niet te verstaan, maar waar het volgens ons in mist is net dat beetje meer passie, ingegeven door parate kennis. Wij willen namelijk niet alleen die online drukkerij voor je zijn waar je alleen je standaard visitekaartjes en flyers drukt. Nee, wij willen het grafische verlengstuk van je zijn waar je met al je drukwerk-vragen online en offline terecht kunt. Geen geautomatiseerde systemen waar men zo weinig mogelijk mensenhanden aan kwijt wil, nee gewoon kennis en kunde. Uiteraard gevoed met een sterke workflow die je bestanden checkt en klaarzet maar ook hier met de "human touch".

Ohja, en online producten doen we uiteraard graag, niet voor niets zijn wij met Studio17 en Faktor50 de grondleggers van het online drukken in Nederland. Dus nee, geen nieuwe goedkope copycat binnen de huidige markt maar een eerlijke drukkerij met passie voor ons vak!