Maatwerk drukwerk

Op 24 januari 2020
Onze mensen
Als grafisch bedrijf zijn wij al vele jaren gespecialiseerd in alle vormen van print. Exact 20 jaar geleden zijn wij begonnen om onze passie voor print in de praktijk te brengen. Veel ontwerpbureau’s, reclamebureau’s, groot- en kleinbedrijf wisten ons door de jaren heen te vinden. 

De reden van al deze samenwerkingen ligt vooral in het feit dat deze passie niet geveinst is. Wij hebben hart voor grafische producties, geen marketing-term maar gewoon mooie dingen maken samen met onze klant. De mogelijkheden doornemen, adviseren, eventueel bijsturen en uiteindelijk de uitvoering zit in ons bloed. Onze Bert van Tilburg heeft bijvoorbeeld al vele jaren grafische ervaring. Deze heeft hij door de jaren heen bij de diverse grafische bedrijven als orderbegeleider en grafisch adviseur opgedaan. Callyon Meijer heeft al enige jaren DTP-ervaring aan bureauzijde en kan je de fijne kneepjes van de Adobe-paketten haarfijn uitleggen.

Grafische productie
Wij hebben er bewust voor gekozen om vele disciplines in eigen huis te produceren. De grootformaat printers van AGFA kunnen tot wel 3.20 meter breed printen en wel 50 meter lang zonder lasnaad. Ook kunnen wij met deze machine plaatmateriaal printen tot 3.20 meter breed. Voorbeelden van deze materialen zijn Forex, Palight, Mesh, Vinyl , Airtex en Decotex. Airtex is bijvoorbeeld een materiaal wat veel gebruikt wordt voor interieurinrichtingen van kantoren. Uitstekend geschikt om als behang in één geheel verwerkt te worden op een muur. Wij printen deze en kunnen deze met ons eigen montageteam aanbrengen en monteren op locaties door heel Nederland.  Ook direct printen op golfkarton en Reboard karton verzorgen wij in eigen huis. Hierna verwerkt op de Zund-contoursnijder zijn de mogelijkheden onvoorstelbaar, creativiteit ten top.

Voor grotere aantallen drukwerk maken wij gebruik van Heidelberg offset drukpersen.
Full colour en pms kleuren komen dagelijks van onze drukpersen af. En wil je een kijkje komen nemen of je drukwerk op de drukpers controleren? Bij ons ben je meer dan welkom. Stansen, vouwen en brocheren volgt hierna, ook weer in onze eigen afwerking. Uiteraard op de Heidelberg  degel of stansautomaat.

Voor het digitaal drukken van relatief kleinere oplages of gepersonaliseerd drukwerk maken wij al jaren gebruik van HP Indigo. Ook kunnen wij op deze drukpers je Pantone-kleuren digitaal drukken. Probeer eens onze digitaal gedrukte pms 021, nergens vind je deze zo scherp gedrukt.  High end kwaliteit zoals je van de expert mag verwachten. Wij doen geen consessies aan de kwaliteit, elk drukvel gaat volledig gecheckt bij ons de deur uit. Hierna je brochure genaaid gebrocheerd en hardcover afwerken, of misschien zelfs een cahier- of een singersteek, geeft ook ons de extra voldoening van een mooi grafisch product.

Een mooie tip is de afwerking die we zwitsers gebonden noemen. Een genaaid boekblok met een open rug waardoor je pagina’s zeer mooi vlak en open blijven liggen. Doe er je voordeel mee of neem contact met ons op!