Faktor50 wordt Printis!

Op 11 december 2019

20 jaar geleden zag Studio17 als online drukkerij het levenslicht. Op 28 maart 2000 werd de domeinnaam Studio17.nl geregistreerd. Hiermee is Studio17 dé grondlegger van het online drukken in Nederland. De toenmalige eigenaren zijn gestart met het leveren van drukwerk aan de horeca- en evenementenindustrie. Vaste aan- en aflevertijden, combinatiedruk en een voordelige prijsstelling werden de speerpunten van het bedrijf. In 2014 werd het bedrijf, inclusief het inmiddels opgerichte Faktor50, overgenomen door Gld print & media in Arnhem. In de volledig eigen productie wordt hier al jarenlang online én offline drukwerk verzorgd voor een zeer divers en trouw klantenbestand.

Nu, 5 jaar na de samenvoeging van Faktor50 en Studio17, staan we weer voor een moment van verandering. We hebben ons afgevraagd wat nu de basis is van Faktor50 in combinatie met de huidige markt. Hier kwam een erg duidelijk antwoord uit: “Onze jarenlange passie voor print”. Met deze waarde hebben we besloten onze naam aan te passen en het orderpakket uit te breiden. Hierbij hebben wij vooral gekeken naar de diverse producten, zoals brochures en ronde flyers, die uit eigen productie komen waardoor wij de kwaliteit volledig kunnen waarborgen en onze expertise ten volste kunnen benutten.

Eén van de speerpunten van Printis is de korte levertijd zonder meerkosten.Roy Everts: “In de huidige online markt wordt vooral met vaste levertijden gewerkt. Tegen meerkosten kan men het product sneller of “supersnel” geleverd krijgen. Naar mijn mening een wat achterhaald principe. De productiewijze verandert voor ons namelijk niet wanneer er snel geleverd dient te worden. Het drukwerk komt bij ons van dezelfde drukpersen en wordt gemaakt door dezelfde medewerkers. Waarom zou je dan een prijsverhoging doorvoeren vroegen wij ons hardop af. Bij Printis wordt daarom 80% van onze producten de volgende dag en zonder meerkosten geleverd. Wel zo eerlijk en voor ons een geweldige manier om onze klanten tevreden te stellen.