Drukvellen HP Indigo voor professionals

Op 17 augustus 2020

Wij hebben ervoor gekozen om voor ons promotioneel drukwerk de HP Indigo drukpersen te gebruiken. Allereerst omdat deze kwaliteit gegarandeerd wordt. Niet alleen deze reden speelt hierin een rol, onze klanten weten immers de kwaliteit hiervan en kiezen hier bewust voor, maar er zijn nog enkele voordelen.

  1. De nabewerking en de afwerking van je drukwerk. De HP Indigo drukt niet met een droge toner maar met een vloeibare toner. Hierdoor heeft de binderij veel minder last van de zogenaamde "statische elektriciteit". Deze elektriciteit geeft bij een toner-machine vaak problemen in de afwerking zoals bijvoorbeeld bij het lamineren of het rillen en vouwen.
  2. Wanneer je je drukwerk bij Printis besteld dan ben je zeker van onze kwaliteit en de consistentie hiervan. In de nieuwe generatie HP Indigo drukpersen, zoals deze bij Printis staat, wordt elk vel door een spectraal-meter gecontroleerd. Hierdoor weet je zeker dat het drukwerk wat je vandaag besteld, morgen dezelfde kleurdensiteit heeft.
  3. Wij kunnen op drukvellen van het formaat 53x75cm drukken. Hierdoor heb je de mogelijkheid om vijfmaal een A4 te plaatsen i.p.v. viermaal zoals bij de meeste 52x72-drukpersen. Hierdoor ontstaat uiteraard ook de mogelijkheid om tienmaal een A5 te plaatsen.
  4. Wij drukken ook met witte inkt. Hierdoor heb je oneindig veel creatieve mogelijkheden op de diverse soorten gekleurd papier. Ook kan je op deze wijze je A2 posters drukken, in full colour of zoals gezegd met witte inkt op gekleurd papier.

                                    

Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden op professioneel vlak en bieden wij je deze diensten volledig transparant aan. Natuurlijk is het ook mogelijk om papiersoorten te bedrukken die niet op onze website benoemd staan. Neem hiervoor contact met ons op en ervaar waar onze passie ligt.