Je eigen boek of magazine drukken

Op 19 september 2023

Je boek professioneel drukken

Je hebt een boek geschreven en hier al vele uren tijd ingestoken. Nu komt het moment dat je je boek professioneel wil laten drukken.  heel eenvoudig kunnen wij dit traject voor je uit handen nemen. In 2001 zijn wij namelijk als drukkerij begonnen en één van onze vele expertises is altijd de productie van boeken geweest. Jarenlang werden de boeken in offset gedrukt in "zwart-zwart" of full colour. Inmiddels worden alle boeken digitaal gedrukt in relatief kleine oplages en/of als printing on demand.

Je magazines professioneel drukken

Veel commerciele bedrijven of non-profit organisaties brengen een magazine uit. Dit kan een bedrijfspresentatie zijn, een clubblad of een presentatie van je stichting. Bij Printis kunnen wij deze productie volledig voor je uit handen nemen. Vanaf 1 exemplaar is het mogelijk je magazines te laten drukken. Of dit nu een eenmalige uitgave is of een periodiek, wij drukken het voor je.

Productiewijze in onze drukkerij

Binnen onze eigen drukkerij maken wij gebruik van digitaal drukken. Hierbij zijn er de volgende voordelen:

  • Zeer kleine oplages mogelijk
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Geen voorraden
  • Snelle levertijden
  • Scherpe prijzen

Voor deze wijze van produceren gebruiken wij drukpersen van het type HP Indigo. Deze zorgt voor de hoogste kwaliteit in de markt en voor een ideale nabewerking van de drukvellen. Als deze drukvellen gedrukt zijn dan worden deze gesneden tot boekblokken. Hierna worden de boekblokken samengevoegd met de omslagen, eventueel voorzien van mat- of glanslaminaat. Na het samenvoegen worden de boeken en magazines "in de lijm gezet". Voor gesatineerde papiersoorten gebruiken wij PUR-belijming, deze zorgt voor de ultieme verlijming. Voor houtvrij offset-soorten (mat), gebruiken wij hotmelt-belijming. Na de verlijming worden de boeken nog nagesneden en is je productie gereed voor verzending.

Heb je nog vragen of heb je een unieke productie die je met ons door wil nemen, neem dan contact met ons op.