1 Kies Uitstraling
Bannercase budget
Bannercase basic
Bannercase luxe
3 Kies Materiaal
Frontlit 510 g/m2Zeildoek
Premium rollbannerfilm
4 Kies Bedrukking
4/0Enkelzijdig full color
6 Kies oplage

Full color digitaal

Het digitale productieproces wordt in full color uitgevoerd en is sneller en voordeliger bij kleine oplages.
Verwachte leverdatum: donderdag 7 maart *

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt, en bereken de bijbehorende prijs.
* Prijzen zijn excl. btw en inclusief standaard levering op één Nederlands adres. De verwachte leverdatum is gebaseerd op standaard levering.
7 Kies levertijd

Grote voordelen bij Printis

  • Snel geleverd
  • Vanaf 1 exemplaar gedrukt
  • Volledig eigen productie

Onze drukprocessen

We kunnen hier een volledig technisch verhaal plaatsen maar onze passie voor print is waar het in de basis begint. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in vrijwel alle vormen van print. Offset drukken, digitaal drukken, grootformaat print, het vindt allemaal plaats in onze eigen drukkerij in Arnhem. Met deze passie weten wij altijd weer een meerwaarde te zijn voor onze klanten. Niet volledig geautomatiseerd qua totale workflow maar geautomatiseerd waar de behoefte ligt en persoonlijk waar we een meerwaarde kunnen en willen zijn. Ervaren? Neem contact met ons op en laat je verbazen door onze kennis en techniek.

Digitaal drukken en printen

Voor het printen van je roll-up banner maken wij gebruik van onze AGFA Anapurna drukpersen, vele malen onderscheiden voor de hoogste kwaliteit afdrukken. Deze druktechniek maakt gebruik van vloeibare inkten welke direct droog uit de machine komt.

En zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Via mail,chat of whatsapp kunnen wij al je vragen beantwoorden. Uiteraard mag je ook“gewoon” bellen, lekker persoonlijk en zeker zo leuk!